Forside

Webdesign

Produkter

Webhotel og Domæne

Søgemaskineoptimering

Priser

Refferencer

Om os

Kontakt

Søgemaskineoptimering

 

Hvorfor er det vigtigt med søgemaskineoptimering ?
Mange bruger i dag søgemaskinerne til at finde deres information. Derfor er det vigtigt I bliver placeret højt ved en søgning.

Kommer man langt ned i en søgning, er chancen for at folk finder jeres side ikke god. Det gælder derfor om at ligge blandt de første resultater.

 

Søgemaskine optimering er kodeordet i dag... 2T-Webdesign sørger for at din hjemmeside bliver fundet på Nettet..
 

En høj placering i en søgemaskine svarer fuldstændig til at have en af de dyre adresser i midtbyen, hvor alle kommer forbi. Forskellen er blot, at det ikke behøver at være "dyrere i husleje" at bo strategisk godt i forhold til kunderne.
 

2T-webdesign hjælper dig til, at din hjemmeside får en god placering i forskellige søgemaskiner. Dette vil sige, at du kommer blandt de første virksomheder, der bliver nævnt, når din type virksomhed, produktnavn el. tastes ind i søgemaskinen.

Det er meget vigtigt at sørger for at ens hjemmeside er søgeoptimeret korrekt. Det er nemt selv at tjekke op på. Gå ind på
www.google.dk og søg på et vigtigt søgeord i din branche og find placeringen af det link der peger til Jeres hjemmeside. Ligger Jeres link på første side, altså blandt de 10 første er det et godt resultat og ligger det på side 2 eller 3 kan det også være en fin placering, afhængigt af branche. Men ligger det længere omme i søgningen er chancerne for at det bliver fundet af evt. kommende kunder meget lille og der skal søgeoptimering til på siden.

Der er mange ting der spiller ind når der skal søgeoptimeres på en hjemmeside. Meget fejlagtigt tror mange at der "bare" skal ligges gode søgeord ind i koden, godt nok har de en effekt i visse søgemaskiner, men det er minimalt. Ønsker I at vide mere om hvordan Jeres hjemmeside får en bedre placering er I velkommen til af tage kontakt.
 

Hvad vi kan gøre for Jer..!
Vi undersøger om:
- Jeres hjemmeside er tidssvarende.
- I har brugbare Meta-koder (de ændre sig).
- Er hjemmesiden søgeoptimeret optimalt.
- Kan Jeres hjemmeside findes, med gode placeringer, på søgemaskiner.
- Er Jeres hjemmeside funktionel og brugervenlig.
- Findes der tung grafik der kan komprimeres.

Det er vores erfaring, at der i mange virksomheder ikke er tid til løbende at ajourføre sin hjemmeside i den travle dagligdag. Det er her vi kan hjælpe Jer..!

Hvad koster det ?

Prisen afhænger af hvilken måde hjemmesiden er opbygget på, samt hvor mange inholdssider der er.

Derfor vil vi altid komme med en fast pris på en søgemaskineoptimering.
Kontakt os venligst for tilbud

Forside |  Webdesign |  Produkter Webhotel & Domæne

 Søgemaskineoptimering |  Priser |  Refferencer |  Om os |  Kontakt

Copyright (c) 2005.
2T-Webdesign